GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

Slamsugning i forbindelse med stoppet afløb eller kloak​

​Har du brug for slamsugning af et stoppet afløb? Så står vi klar med vores slamsuger. Hos GP-Entreprise ApS hjælper vi gerne med alle kloakopgaver, herunder kloakrensning og kloakspuling. Vi ligger i Viborg Kommune, og vi servicerer private, erhverv og boligforeninger i hele Jylland og i resten af Danmark.

Spuling løsner og fjerner grus, slam og fedt

Slamsugning anvendes især, hvis man har et stoppet afløb eller en stoppet kloak, men det kan også være, at du oplever lugtgener, som er forårsaget af en mindre forstoppelse. Slamsugningen bliver typisk kombineret med rensning og spuling for at sikre, at vi får løsnet og fjernet alle faste materialer såsom grus, slam eller fedt.

Vi råder over en stor, effektiv og moderne maskinpark, hvor vi blandt andet har en slamsuger. Samtidig har vi en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Dermed er vi i stand til at udføre professionelt kloakarbejde til konkurrencedygtige priser.

Forstoppede afløb og kloakledninger kan være forårsaget af utætheder eller brud, og vi tilbyder også renovering af utætte afløb, faldstammer og kloakledninger. Her kan vi blandt andet tilbyde strømpeforing af faldstammer og rør.

Få et uforpligtende tilbud på slamsugning ved stoppet afløb

Kontakt os gerne for at få en snak, hvis du oplever forstoppelse eller lugtgener. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på slamsugning, og vi kommer hurtigst muligt, hvis der er tale om et stoppet afløb. Vi kommer også gerne med råd og vejledning, hvis vi tænker, at der er tale om et brud eller en utæthed.

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley