fblogo GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook

Kloakrenovering – alle former for renovering af kloak

Vi har dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark

Overvejer du, om det er blevet tid til renovering af kloak? Hos GP-Entreprise ApS er vi specialister i kloakker og vi tilbyder alle former for kloakrenovering. Vores kunder er både private og erhverv i blandt andet København, Odense og Aarhus samt de fleste andre steder i landet.

Vi råder over en moderne maskinpark, og vi har en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Dermed kan vi være både kvalitetsbevidste og fleksible, når vi løser kloakarbejde. Samtidig kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser.

Renovering af kloak uden større gravearbejde

Vi beskæftiger os med alt fra tilstoppede afløb til utætte kloakledninger. Det kan være både vedligeholdelse, reparation og renovering af kloak, afløb og faldstammer.

Vi har blandt andet specialiseret os i strømpeforing af kloakker og andre rør. Fordelen ved strømpeforing er, at vi kan renovere røret uden at grave op eller lave andre større indgreb, som er nødvendig ved en traditionel kloakrenovering. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en traditionel renovering.

Strømpeforing foregår ved, at vi trækker et specialprodukt, der kaldes for en strømpe, ind i kloakrøret. Herefter blæses den imprægnerede strømpe op, hvorefter den  udhærdes. Det er med andre ord en billig, effektiv og solid løsning.

Få et uforpligtende tilbud på kloakrenovering

Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om kloakrenovering, og vi kommer også gerne ud til en snak, hvis du oplever problemer med dine kloakrør, afløb eller faldstammer. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud for den ønskede renovering af kloak.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Ring til os på 86 62 63 12 eller skriv en mail til gp@gp-entreprise.dk​. Vi ser frem til at hører fra dig.

Følg ​​GP Entreprise

Følg med på vores Facebook, hvor vi opdaterer dig med spændende projekter og tilbud.​

Kontakt os i dag!

Kontortider

Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00
​Fredag: 8.00 - 13.00

Skriv til os på:

gp@gp-entreprise.dk 

GP-ENTREPRISE ApS

Aalborgvej 162, 8830 Tjele

Din sikkerhed og tryghed​

Skulle der opstå uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage​ til Byggeriets Ankenævn.​