GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

Nedgravning af kabler og andet gravearbejde​ for private og erhverv

​Står du med et projekt, som kræver nedgravning af kabler? Hos GP-Entreprise ApS udfører vi alle former for gravearbejde og kabelarbejde for private og erhverv. Vi holder til ved Viborg, men vi graver for kunder i hele Jylland og resten af Danmark - fra København til Skagen.

Pløjer, gennempresser og underborer rør og kabler

Vi graver, pløjer, gennempresser, underborer og blæser rør og kabler til en lang række forskellige formål. Det kan være alt fra nedgravning af elkabler til underboring af rør. Vi udfører altid nedgravningsarbejdet så skånsomt som muligt, og ud fra jordforhold og ønsker vælger vi den metode, som er bedst egnet.

Vi har en stor, effektiv og moderne maskinpark, der gør os i stand til at udføre kabelrør-nedgravning i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Arbejdet udføres af stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, som har en fleksibel tilgang til deres opgave med nedgravning af kabler.

Kontakt os for at få et tilbud på nedgravning af kabler

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for nedgravning af kabler. Vi giver også gerne råd og vejledning om de forskellige gravemetoder.

Du kan kontakte Benny Pedersen på mobil 40 17 94 19 for at få mere at vide. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail gp@gp-entreprise.dk.

Galleri: Se billeder fra vores kabelarbejde

Vi graver – pløjer – gennempresser – underborer – blæser og reliner rør og kabler i store dele af Jylland

Har du en opgave der skal udføres, kan du kontakte Benny Pedersen på mobil 40 17 94 19, og få et uforpligtende tilbud​

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley