GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

​Strømpeforing af kloak og rør i forbindelse med kloakrenovering

​Overvejer du muligheden for strømpeforing af kloak, rør eller faldstammer? Hos GP-Entreprise ApS er vi specialister i kloakrenovering. Vi har en stor, effektiv og moderne maskinpark. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i hele landet og er beliggende i Viborg i Jylland.

Kloakrenovering uden at grave det hele op

Fordelen ved strømpeforing af faldstammer, kloak og rør er, at renoveringen foretages uden at grave det hele op, som man er nødt til ved en traditionel kloakrenovering. Strømpeforingen udføres ved at trække en særlig slange ind i røret, hvorpå den imprægneres og derefter udhærdes.

Udover vores moderne maskinpark har vi en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. De gør os i stand til at udføre fleksible opgaver til konkurrencedygtige priser i hele landet. Vi beskæftiger os med alle former for kloakarbejde, herunder renovering, reparation og vedligeholdelse.

Hvad koster strømpeforing af kloak?

Vores pris for strømpeforing af kloak afhænger dels af antallet af meter og dels af rørtypen. Nogle former for mindre rør er mere komplicerede end de større kloakrør, når tilslutningerne skal fræses til. I de fleste tilfælde er foring billigere end udskiftning af røret. Vi benytter strømpeforinger fra Trelleborg.

Få et tilbud på en renoveringsopgave

Kontakt os endelig for at høre mere om strømpeforing af kloak. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede kloakrenovering. Du kan ringe til os på telefon 86 62 63 12 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail gp@gp-entreprise.dk. Du kan desuden kontakte os via formularen til højre på siden.

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley