fblogo GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook

​Strømpeforing af kloak og rør i forbindelse med kloakrenovering

Overvejer du at indhente et tilbud på strømpeforing af kloak, rør eller faldstammer?
​Hos GP-Entreprise ApS er vi specialister i kloakarbejde, herunder strømpeforing under jord og faldstamme foring. Vi har en stor, effektiv og moderne maskinpark.​

Vores base er i Viborg i Jylland, men vi servicerer privat- og erhvervskunder i hele landet, både Aarhus, Odense og København.

Udover vores moderne maskinpark har vi en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. De gør os i stand til at udføre fleksible opgaver til konkurrencedygtige priser i hele landet. Vi beskæftiger os med alle former for kloakarbejde, herunder renovering af kloak, reparation og vedligeholdelse.

Hvad er fordelen ved at vælge strømpeforing?

Fordelen ved strømpeforing af faldstammer, kloak og rør er, at vi kan renovere kloakkens ledningsnet helt uden opgravning. Strømpeforingen udføres ved at skabe et nyt rør inde i det gamle rør.

Hvad koster strømpeforing af kloak?

Vores pris for strømpeforing af kloak afhænger dels af antallet af meter og dels af rørtypen. Nogle former for mindre rør er mere komplicerede end de større kloakrør, når tilslutningerne skal fræses til. I de fleste tilfælde er foring billigere end udskiftning af røret. Vi benytter strømpeforinger fra Trelleborg.

Få et tilbud på en renoveringsopgave

Kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne inden for strømpeforing af kloak. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Du kan ringe til os på telefon 86 62 63 12 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på vores e-mail gp@gp-entreprise.dk. Du kan desuden kontakte os via formularen til højre på siden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Ring til os på 86 62 63 12 eller skriv en mail til gp@gp-entreprise.dk​. Vi ser frem til at hører fra dig.

Følg ​​GP Entreprise

Følg med på vores Facebook, hvor vi opdaterer dig med spændende projekter og tilbud.​

Kontakt os i dag!

Kontortider

Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00
​Fredag: 8.00 - 13.00

Skriv til os på:

gp@gp-entreprise.dk 

GP-ENTREPRISE ApS

Aalborgvej 162, 8830 Tjele

Din sikkerhed og tryghed​

Skulle der opstå uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage​ til Byggeriets Ankenævn.​