GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

​Strømpeforing af faldstammer – enkel faldstamme-foring

​Skal du have udført strømpeforing af faldstammer? Så lad os klare din faldstamme-foring. Hos GP-Entreprise ApS har vi stor ekspertise med reparation og renovering af faldstammer. Vi holder til i Viborg Kommune, og vi servicerer private, erhverv og især boligforeninger i Jylland og resten af Danmark.

Faldstamme-foring er en enkel renoveringsmetode

Fordelen ved strømpeforing af faldstammer er, at det ikke er nødvendigt at grave det hele op som ved en traditionel kloakrenovering. Faldstamme-foring er især fordelagtig i etageejendomme, hvor man undgår nedrivning af for eksempel køkkener og badeværelser hos alle beboerne. Metoden kan også anvendes til renovering af kanaler til ventilation.

Strømpeforingen er enkel og overskuelig, uanset om der er tale om en mindre reparation af faldstamme eller en større renovering på grund af tærede faldstammer. Vi råder over en moderne maskinpark, og vi har en række dygtige medarbejdere. Dermed kan vi klare enhver kloakskade, og du kan altid forvente en konkurrencedygtig pris.

Hvad er strømpeforing?

Strømpeforingen er en særlig metode, hvor man trækker en slange ind i faldstammen eller røret, hvorpå slangen imprægneres og derefter udhærdes. Alternativet er relining af faldstamme, som er hurtigere at udføre. Læs mere om relining af faldstamme her. Kontakt os for at høre mere om de forskellige metoder, hvis du ønsker renovering af faldstamme.

Få et uforpligtende tilbud på strømpeforing af faldstammer

Du er velkommen til at høre mere om fordelene ved strømpeforing af faldstammer, og vi kommer gerne ud til en snak for samtidig at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på faldstamme-foring. Vi står også til rådighed med professionel rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley