fblogo GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook

Strømpeforing af faldstammer

Skal vi give dig et godt tilbud på foring af faldstamme?

​Skal du have udført strømpeforing af faldstammer, og leder du efter et kompetent kloakfirma til at varetage opgaven? Så lad os klare foring af faldstamme i din bolig.

Hos GP-Entreprise ApS har vi stor ekspertise med reparation og foring af faldstammer. Vi holder til i Viborg Kommune, og vi servicerer private, erhverv og især boligforeninger i hele Danmark.

Foring af faldstamme er en enkel renoveringsmetode

Fordelen ved strømpeforing af faldstammer er, at det ikke er nødvendigt at grave det hele op som ved en traditionel kloakrenovering. Strømpeforing af faldstammer er især fordelagtig i etageejendomme, hvor man undgår nedrivning af for eksempel køkkener og badeværelser hos alle beboerne. Metoden kan også anvendes til renovering af kanaler til ventilation.

Strømpeforingen er enkel og overskuelig, uanset om der er tale om en mindre reparation af faldstamme eller en større renovering på grund af tærede faldstammer. Vi råder over en moderne maskinpark, og vi har en række dygtige medarbejdere. 

Dermed kan vi klare enhver kloakskade, og du kan altid forvente en konkurrencedygtig pris.

Hvordan udføres foring af faldstamme?

Strømpeforingen er en særlig metode, hvor man trækker en slange ind i faldstammen eller røret, hvorpå slangen imprægneres og derefter udhærdes. Alternativet er relining af faldstamme, som er hurtigere at udføre. Læs mere om relining af faldstamme her. Kontakt os for at høre mere om de forskellige metoder, hvis du ønsker, at vi tager et kig på dine faldstammer.

Få et uforpligtende tilbud på strømpeforing af faldstammer​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om fordelene ved foring af faldstamme, og vi kommer gerne ud til en snak for samtidig at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på det arbejde, der skal udføres. Vi står også til rådighed med professionel rådgivning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Ring til os på 86 62 63 12 eller skriv en mail til gp@gp-entreprise.dk​. Vi ser frem til at hører fra dig.

Følg ​​GP Entreprise

Følg med på vores Facebook, hvor vi opdaterer dig med spændende projekter og tilbud.​

Kontakt os i dag!

Kontortider

Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00
​Fredag: 8.00 - 13.00

Skriv til os på:

gp@gp-entreprise.dk 

GP-ENTREPRISE ApS

Aalborgvej 162, 8830 Tjele

Din sikkerhed og tryghed​

Skulle der opstå uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage​ til Byggeriets Ankenævn.​