fblogo GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook

Spray coating/relining af faldstammer
​​”En beboervenlig renovering”

Planlægger I renovering af faldstammer i et etagebyggeri?

Hos GP-Entreprise ApS har vi specialiseret os i relining af faldstammer og kloakrør. Relining er et effektivt alternativ til traditionel udskiftning af rør. ​Vi servicerer private og erhverv, herunder boligforeninger, boligselskaber, andelsboligforeninger og private ejendomsselskaber i hele landet. ​Vi er beliggende i Viborg i Jylland og kører hele Danmark rundt – fra Aalborg, Århus, Odense til København.

Relining af faldstammer udføres effektivt og beboervenligt

​Relining med Repipe-teknikken er en økonomisk, effektiv og yderst holdbar metode til renovering af lækager i faldstammer og afløbsrør i etageejendomme. Fordelen ved relining af faldstammer i etagebyggeri er, at beboerne ikke skal genhuses. Bad og toilet kan benyttes uden for håndværkernes arbejdstid.

Renovering af faldstammer foregår ved, at det eksisterende system bliver renset og belagt med et særligt materiale. Der er intet byggerod, støv eller støj. Vi giver 10 års garanti på reliningen. Udskiftning af faldstammer kræver lidt mere end relining af faldstammer.

God service er altafgørende

Vi råder over en stor, effektiv og moderne maskinpark, og vi har en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Derfor kan vi være fleksible og udføre renovering af faldstammer til konkurrencedygtige priser.

Når vi udfører et renoveringsprojekt, har vi altid fokus på at udføre opgaven med professionel styring i tæt dialog med beboerne.

​Inden projektstart møder vi gerne op til et beboermøde og fortæller om detaljerne i renoveringsprocessen. Når projektet kører, kan beboerne kontakte os direkte med deres spørgsmål 24/7.​

Renovering med Repipe-teknikken

​Med det fleksible spraysystem går man direkte igennem vandlåsen og ind i røret. Herved anvender GP-Entreprise samme produkt hele vejen igennem hele rørsystemet, så det er et og samme produkt der anvendes i faldstammen, afgreningerne og gulvafløbet. Det vil betyde at man ikke skal forsøge at hæfte to forskellige produkter sammen.

​Produktet som anvendes, adskiller sig desuden fra strømpeforing ved at være meget fleksibelt og materialets elasticitet lader liningen arbejde sammen med rørets bevægelser når der sker temperaturændringer og sætning.

Vi kan med Repipe-teknikken tilbyde renovering af rør i størrelse ø30 – ø300.

​​

Læs mere om Repipe-teknikken i en artikel fra avisen “Licitation”

​​

Finansieringskoncept til renovering af faldstamme i etagebyggeri

​Du er velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan renovering af faldstammer i etagebyggeri foregår. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven og vurderer, om det drejer sig om renovering eller udskiftning af faldstammer. Herefter kan vi give et uforpligtende tilbud.

GP-Entreprise tilbyder finansiering i forbindelse med renovering med Repipe-teknikken. Konceptet går ud på, at alle får mulighed for at få finansieret deres kloak- eller faldstammerenovering med en månedlig betaling på helt ned til ca. 200 kr. pr. lejlighed pr. måned.

Du kan kontakte os på e-mail, telefon eller henvende dig via kontaktformularen – så finder vi en løsning sammen.

Repipe-teknikken trin for trin

Godkendelser og garanti

Med Repipe-teknikken udføres med spray coating/relining CE-godkendte reparationer af faldstammer og kloakrør i huse og etageejendomme

​​

-​Repipe-teknikken er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til krav i Rørcenter-anvisning 022.

( Kan fremsendes)

​​

-​Vi giver 10 års garanti på det udførte håndværksmæssige arbejde med Repipe teknikken og der er +50 år på materialet jf. fabrikantens forskrifter.

​​

-​Vi kvalitetssikrer det udførte arbejde i alle lejligheder i henhold til loven.​​

Finansieringskoncept

GP-Entreprise ApS tilbyder finansiering i forbindelse med renovering med Repipe-teknikken. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at alle får mulighed for at få finansieret deres kloak- eller faldstammerenovering med en månedlig betaling på helt ned til ca. 200 kr. pr. lejlighed pr. måned.

​​

Kontakt os for at høre mere om dine finansieringsmuligheder.​

Få et tilbud på renovering af faldstammer i etagebyggeri

Med Repipe-teknikken kan vi tilbyde renovering af faldstammerne i etagebyggeri til fordelagtige priser.

​Kontakt os​ for en snak om, hvordan vi renoverer faldstammer med Repipe-teknikken. Vi kommer også gerne ud for at se på opgaven og giver herefter et uforpligtende tilbud.

Per Jørgensen

Sales Manager

Tlf. : 24 88 77 58

E-mail: pj@gp-entreprise.dk 

Tommy Rasmussen

Projektleder

​Tlf.: 24 89 79 24

E-mail: tr@gp-entreprise.dk 

Tidslinje​ for processen

Klik på billedet, for at se tidslinjen i større format.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Ring til os på 86 62 63 12 eller skriv en mail til gp@gp-entreprise.dk​. Vi ser frem til at hører fra dig.

Følg ​​GP Entreprise

Følg med på vores Facebook, hvor vi opdaterer dig med spændende projekter og tilbud.​

Kontakt os i dag!

Kontortider

Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00
​Fredag: 8.00 - 13.00

Skriv til os på:

gp@gp-entreprise.dk 

GP-ENTREPRISE ApS

Aalborgvej 162, 8830 Tjele

Din sikkerhed og tryghed​

Skulle der opstå uoverensstemmelser i vores samarbejde har du mulighed for at indgive en klage​ til Byggeriets Ankenævn.​