GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

​Relining af faldstamme – hurtigt og bæredygtigt

Overvejer du at få udført relining af faldstamme i stedet for at udskifte den? Så lad os klare opgaven. Hos GP-Entreprise ApS er vi eksperter i reparation og renovering af faldstammer og afløbsrør. Vi tilbyder blandt andet relining af rør, som er en hurtig og bæredygtig metode. Vi holder til i Viborg Kommune, hvorfra vi servicerer private, erhverv og især boligforeninger i Jylland og resten af Danmark.

Overskuelig og beboervenlig renoveringsmetode

Det er et større arbejde at udskifte faldstammer – især i en etageejendom, hvor rørinstallationerne ofte er skjult bag vægge, gulve og lofter i alle lejlighederne. Før eller siden bliver det nødvendigt at renovere faldstammerne, hvis de er gamle, nedslidte og tærede, og især hvis et rør bliver beskadiget.

Her er relining af faldstamme en bæredygtig, hurtig og billig metode, hvis du vil undgå udskiftning. Reliningsarbejdet er både overskueligt og beboervenligt. Samtidig sikrer vores moderne maskinpark og dygtige medarbejdere et professionelt arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Hvad er relining?

Relining af faldstamme er en nyere metode, hvor vi renoverer de gamle faldstammer og afløbsrør indefra. Det er fordelagtigt at få det udført i alle rør, inden det går galt med vandskader og lignende. Vi tilbyder også strømpeforing af faldstamme, som i visse tilfælde er en bedre metode. Læs mere om strømpeforing af faldstamme her. Vi råder og vejleder naturligvis om de forskellige metoder.

Kontakt os for at høre mere om relining af faldstamme

Du er velkommen til at få yderligere information og høre mere om relining af faldstammer. Vi kommer gerne ud til en snak. Her kan vi samtidig kigge på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud. Vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning.

​​

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley