GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook fblogo

Renovering af faldstammer i etagebyggeri​ og andre ejendomme

​Planlægger du en renovering af faldstammer i etagebyggeri? Hos GP-Entreprise ApS har vi specialiseret os i relining af faldstammer og kloak, som er et alternativ til traditionel udskiftning. Vi servicerer private og erhverv, herunder boligforeninger, i hele landet. Vi er beliggende i Viborg i Jylland og kører hele Danmark rundt - fra København til Aarhus.

Repipe Coating Systems er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til krav i Rørcenter-anvisning 022

Renovering af faldstammer udføres effektivt og beboervenligt

Fordelen ved relining af faldstammer i etagebyggeri er, at beboerne ikke skal genhuses, og at køkkener og badeværelser ikke skal nedrives. Bad og toilet kan ligefrem benyttes uden for håndværkernes arbejdstid.

Renovering af faldstamme med pipe relining forgår ved, at det eksisterende faldstammesystem bliver renset og belagt med et særligt materiale. Der er med andre ord intet byggearbejde, og der er heller ikke støv og støj. Det er kort sagt mere beboervenligt, uanset om der er tale om et etagebyggeri eller en villa med flere plan. Dertil kommer, at relining af kloak, faldstamme og rør har den samme levetid, som nye rør ville have.

Vi råder over en stor, effektiv og moderne maskinpark, og vi har en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Derfor kan vi være fleksible og udføre renovering af faldstammer til konkurrencedygtige priser.

Få et tilbud på renovering af faldstammer i etagebyggeri

Du er velkommen til at få en snak om, hvordan renovering af faldstammer foregår, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for relining af faldstammer i etagebyggeri.

Du kan ringe på telefon 86 62 63 12 for at høre nærmere og at lave en aftale. Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail gp@gp-entreprise.dk eller henvende dig via kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud​​

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på kloak-/faldstammerenovering med repipe metoden, så udfyld formularen, og vi kontakter vi dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GP-Entreprise ApS

​​Aalborgvej 162 - 8830 Tjele

​Telefon: 86 62 63 12 - ​40 17 94 19​

E-mail:  gp@gp-entreprise.dk 

Services og ydelser

Grøn smiley

Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley