fblogo GP-Entreprise ApS - Besøg os på Facebook

Renovering og udskiftning af faldstammer i etagebyggeri​

Skal der udskiftes faldstammer i jeres ejendom?

​Planlægger du en renovering af faldstammer i et etagebyggeri? Hos GP-Entreprise ApS har vi specialiseret os i renovering og udskiftning af faldstammer samt andre kloakrenoveringsopgaver.

Vi servicerer private og erhverv, herunder boligforeninger, i hele landet. Vi er beliggende i Viborg i Jylland og kører hele Danmark rundt - fra København til Aarhus.

Repipe Coating Systems er godkendt af Teknologisk Institut i henhold til krav i Rørcenter-anvisning 022

Få et tilbud på renovering af faldstammer i etagebyggeri

Du er velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvordan renovering af faldstammer foregår, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe på telefon 86 62 63 12 for at høre nærmere og at lave en aftale. Du er også velkommen til at skrive til os på vores e-mail gp@gp-entreprise.dk eller henvende dig via kontaktformularen her på siden.

Renovering af faldstammer udføres effektivt og beboervenligt

Renovering af de eksisterende faldstammer er et alternativ til traditionel udskiftning. Fordelen ved relining, når der er tale om faldstammer i et etagebyggeri, er, at beboerne ikke skal genhuses, og at køkkener og badeværelser ikke skal nedrives. Bad og toilet kan ligefrem benyttes uden for håndværkernes arbejdstid.

Renovering af faldstamme forgår ved, at det eksisterende faldstammesystem bliver renset og belagt med et særligt materiale. Der er med andre ord intet byggearbejde, og der er heller ikke støv og støj. Det er kort sagt mere beboervenligt, uanset om der er tale om et etagebyggeri eller en villa med flere plan. Du kan læse mere om teknikken relining her.

Vi råder over en stor, effektiv og moderne maskinpark, og vi har en række stabile, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere. Derfor kan vi være fleksible og udføre renovering af faldstammer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem. Ring til os på 86 62 63 12 eller skriv en mail til gp@gp-entreprise.dk​. Vi ser frem til at hører fra dig.

Følg ​​GP Entreprise

Følg med på vores Facebook, hvor vi opdaterer dig med spændende projekter og tilbud.​

Kontakt os i dag!

Kontortider

Mandag-torsdag: 8.00 - 16.00
​Fredag: 8.00 - 13.00

Skriv til os på:

gp@gp-entreprise.dk 

GP-ENTREPRISE ApS

Aalborgvej 162, 8830 Tjele